Grand Lain Yadayto Nessey

Roepnaam: Ronin

Geboortedatum: 16-12-2021

NHSB: 3267485

Patella Luxatie: niet vrij – graad 2/2

Heupdysplasie: B

ECVO: niet getest

Gangliosidosis (GM1): N/N (geen drager)

DNA vachtkleur: ay/at, E/E, N/N, S/L (rood/b&t drager, geen drager van crème of piebald, wel drager van longcoat)

Gebit: volledig

BetterBred: Case NCD188812

Ronin is in december 2021 in Rusland geboren bij de kennel Grand Lain. Ronin is een heel vrolijk ventje met een sterk karakter, hij is gek van mensen en komt graag om aandacht vragen. Hij speelt graag met balletjes en speeltjes met een pieper er in. Ook houdt Ronin erg van zwemmen, waar water is is Ronin.

Ronin heeft net als veel reuen moeite met honden van hetzelfde geslacht. Hij kan ze tolereren op een afstand, maar eenmaal dichtbij kan hij erg fel zijn. De roedel versterkt dit gedrag, alleen gaat dit beter.

Met Ronin is heel goed te trainen, hij werkt graag voor je wanneer hij zin heeft. Hij is erg slim en leert snel. Eén op één wandelen met Ronin is een feestje, hij ontdekt graag samen nieuwe dingen en is heel makkelijk in nieuwe situaties. Hij is absoluut nergens bang voor.

Ronin heeft een prachtige diep rode kleur, een vacht waar je u tegen zegt en heeft een stevig gestel. Dat zien we graag in een reu.

Helaas bleek na het testen van Ronin zijn knieën dat hij Patella Luxatie graad 2 heeft. Dit is een gradatie waar het onverantwoord is om mee te fokken. Daarom is Ronin per direct “met pensioen” en focussen we op zijn gezondheid.


Foto’s van Ronin


Showresultaten

KAMPIOENS CLUBMATCH NIPPON INU 2022 – keurmeester G. Parrondo (ESP)

Puppyklasse – 2 Veelbelovend