Maro

Roepnaam: Maro

Geslacht: reu

Geboortedatum: 29-03-2016

Maro is in 2016 geboren in Hongarije en heeft geen stamboom. Dat laatste en het feit dat hij lijdt aan Patella Luxatie en Heupdysplasie is een reden om het niet in te zetten voor de fok. Desalniettemin verdiend hij een plaatsje op de site want hij hoort uiteraard wel bij ons gezin en kennel.

Maro is een zachtaardige reu met een groot macho gehalte. Hij houdt er niet van om geaaid te worden en van de meeste mensen houdt hij afstand. Tenzij hij je leuk vindt, dan volgt hij je overal en gaat hij graag voor- of op je voeten liggen. Daarnaast is hij erg beschermend over Jin. Jin is echt ‘zijn’ wijffie en hij duld geen concurrentie. Wanneer Jin daar geen boodschap aan heeft en gewoon haar eigen gang gaat, dan kan Maro flink van zich laten horen door middel van de beroemde shiba scream.


Yukiyama No Sumi Nagashi Go

Roepnaam: Jin

Geslacht: teef

Geboortedatum: 07-06-2017

Patella Luxatie: Vrij – Flexibel

Heupdysplasie: A

ECVO: Distichiasis

DNA vachtkleur: ayat EE NN SS (geen drager van crème, piebald of longcoat)

Jin is in 2017 geboren in Nederland bij kennel Yukiyama. Ze houdt erg van aandacht en zal door middel van pootjes of een luide “awoo” altijd kriebeltjes ontfutseld krijgen. Ze is erg slim en leert snel. Ook is ze gek op eten en als je snoepjes bij je hebt is niets te gek voor haar. Kortom, Jin is gek op aandacht van mensen.