Akogaretai Yume Go Ukiyo Sou

Roepnaam: Yume

Geslacht: teef

Geboortedatum: 18-03-2021

Patella Luxatie: Vrij – Normaal

Heupdysplasie: A

ECVO: Vrij (maart 2022)

Gangliosidosis (GM1): N/N (geen drager)

DNA vachtkleur: at/at, E/E, N/N, S/S (b&t drager, geen drager van crème, piebald/pinto of longcoat)

BetterBred: Case NCD157293

Yume is in maart 2021 in onze kennel geboren. Ze is ons eerste zelf gefokte hondje en wij zijn heel trots op hoe ze ontwikkeld. Ze is brutaal en vocaal. Achter die grote mond en stoere gedrag schuilt een heel lief maar wat onzeker hondje. Ze trekt zich erg op aan Maro en Ronin en doet ze graag na. Knuffelen doet ze graag bij Jin. Verder heeft ze een duidelijke leider nodig en zal dus niet zomaar met iedereen weglopen. Maar als ze je vertrouwd komt ze net zo graag even bij je om aandacht vragen.


Yukiyama No Sumi Nagashi Go

Roepnaam: Jin

Geslacht: teef

Geboortedatum: 07-06-2017

Patella Luxatie: Vrij – Flexibel

Heupdysplasie: A

ECVO: Vrij – behalve distichiasis (dec. 2021)

Gangliosidosis (GM1): N/N (geen drager)

DNA vachtkleur: ay/at, E/E, N/N, S/S (rood/b&t drager, geen drager van crème, piebald/pinto of longcoat)

BetterBred: Case NCD157292

Jin is in 2017 geboren in Nederland bij kennel Yukiyama. Ze houdt erg van aandacht en zal door middel van pootjes of een luide “awoo” altijd kriebeltjes ontfutseld krijgen. Ze is erg slim en leert snel. Ook is ze gek op eten en als je snoepjes bij je hebt is niets te gek voor haar. Kortom, Jin is gek op aandacht van mensen.


Grand Lain Yadayto Nessey

Roepnaam: Ronin

Geslacht: reu

Geboortedatum: 16-12-2021

Patella Luxatie: word getest in 2023

Heupdysplasie: word getest in 2023

ECVO: word getest in 2023

Gangliosidosis (GM1): N/N (geen drager)

DNA vachtkleur: ay/at, E/E, N/N, S/L (rood/b&t drager, geen drager van crème of piebald/pinto, wel drager van longcoat)

BetterBred: Case NCD188812

Ronin is in december 2021 in Rusland geboren bij de kennel Grand Lain. Hij is begin april bij ons gekomen. Ronin is een heel vrolijk ventje, heeft een ondeugend karakter en weet goed wat hij wel of niet wilt. Gauw vrienden maken met vreemde honden doet hij niet, tegen mensen daarentegen is hij de meest enthousiaste hond die je ooit gaat tegenkomen. Ronin is een shiba die je direct in je hart sluit. We hopen dat hij zal uitgroeien tot een gezonde, stabiele reu en dat we hem in de toekomst kunnen gaan inzetten als dekreu.


Maro

Roepnaam: Maro

Geslacht: reu

Geboortedatum: 29-03-2016

Patella Luxatie: niet vrij – 3e graads (geopereerd beide knieën)

Heupdysplasie: D – niet vrij

Maro is in 2016 geboren in Hongarije en heeft geen stamboom. Dat laatste en het feit dat hij lijdt aan Patella Luxatie, Heupdysplasie en allergieën is een reden om het niet in te zetten voor de fok. Desalniettemin verdiend hij een plaatsje op de site want hij hoort uiteraard wel bij ons gezin en kennel.

Maro is een zachtaardige reu met een groot macho gehalte. Hij houdt er niet van om geaaid te worden en van de meeste mensen houdt hij afstand. Tenzij hij je leuk vindt, dan volgt hij je overal en gaat hij graag voor- of op je voeten liggen. Daarnaast is hij erg beschermend over Jin en Yume. Dit zijn echt ‘zijn’ meiden en hij duld geen concurrentie. Wanneer de dames daar geen boodschap aan hebben en gewoon hun eigen gang gaan, dan kan Maro flink van zich laten horen door middel van de beroemde shiba scream.


Alle officiële gezondheidsuitslagen en DNA onderzoeken zijn in te zien bij een thuisbezoek. Ook is een deel terug te vinden op dutchdogdata.nl