Grand Lain Yadayto Nessey

Roepnaam: Ronin

Geboortedatum: 16-12-2021

NHSB: 3267485

Patella Luxatie: word getest in 2023

Heupdysplasie: word getest in 2023

ECVO: word getest in 2023

Gangliosidosis (GM1): N/N (geen drager)

DNA vachtkleur: ay/at, E/E, N/N, S/L (rood/b&t drager, geen drager van crème of piebald, wel drager van longcoat)

BetterBred: Case NCD188812

Ronin is in december 2021 in Rusland geboren bij de kennel Grand Lain. Ronin is een heel vrolijk ventje met een sterk karakter, hij is gek van mensen en komt graag om aandacht vragen. Hij speelt graag met balletjes en speeltjes met een pieper er in. Ook houdt Ronin erg van zwemmen, waar water is is Ronin.

Ronin heeft net als veel reuen moeite met honden van hetzelfde geslacht. Hij kan ze tolereren op een afstand, maar eenmaal dichtbij kan hij erg fel zijn. De roedel versterkt dit gedrag, alleen gaat dit beter.

Met Ronin is heel goed te trainen, hij werkt graag voor je wanneer je lekkere snoepjes bij je hebt. Hij is erg slim en leert snel. Eén op één wandelen met Ronin is een feestje, hij ontdekt graag samen nieuwe dingen en is heel makkelijk in nieuwe situaties. Hij is absoluut nergens bang voor.

Ronin heeft een prachtige diep rode kleur, een vacht waar je u tegen zegt en is erg stevig qua bone. Dat zien we graag in een reu.


Foto’s van Ronin


Nakomelingen van Ronin

Voorlopig staan er nog geen dekkingen op de planning van Ronin. Uiteraard moet hij eerst medisch goedgekeurd worden, maar we willen hem ook graag de kans geven uit te groeien tot een stabiele hond voordat we hem inzetten.