04-08-2022

Afgelopen 1 augustus is Jin bevallen van 4 mooie pups. Helaas hebben wij de dag erna al afscheid moeten nemen van het kleinste pupje. Dit heeft er behoorlijk ingehakt en we nemen dan ook even de tijd om dit te verwerken en de beste zorg te verlenen voor de overige pups.

Het kan dus zijn dat wij momenteel wat langer doen over het beantwoorden van onze mails. Geïnteresseerden zullen vanzelf van ons bericht krijgen voor een eerste kennis making.


04-07-2022

Vandaag hebben wij een echo gehad en er zijn maar liefst 5 pups gezien! We zijn erg blij en kijken enorm uit naar de pups.

Op dit moment focussen wij ons op Jin en de rest van onze roedel, na de geboorte van de pups nemen wij contact op met geïnteresseerden.

Pup aanvragen zijn nog steeds welkom!

Ai No Jikan Go Yukiko Kensha x Yukiyama No Sumi Nagashi Go


04-06-2022

Jin is afgelopen dagen gedekt door Jikan! Het was een mooi koppeltje samen, en we hopen op een positieve echo over een aantal weken.

Vanaf dit moment nemen wij dus ook weer aanvragen aan. Lees even onder het kopje Pup Info hoe wij te werk gaan en stuur ons een mailtje!

Ai no Jikan go Yukiko Kensha x Yukiyama no Sumi Nagashi go


04-2022

Onze nieuwe aanwinst Ronin is aangekomen!

Ronin is een reu afkomstig van Shiba Kennel Grand Lain. Het is een heel vrolijk, ondeugend mannetje en hij is al dikke maatjes met Yume.

We hopen dat Ronin in de toekomst zijn gezondheidstesten doorstaat en dat we hem kunnen in zetten als dekreu.

Grand Lain Yadayto Nessey (Zeus Power Incipita Vita x White Jasmin)