01-2023

Helaas is na het testen van Ronin zijn knieën gebleken dat Ronin Patella Luxatie graad 2 heeft. Dit is een gradatie waar wij niet mee willen, maar ook niet mee mogen fokken van de rasvereniging.

Daarom is Ronin per direct “met pensioen” en focussen we op zijn gezondheid en verdere leven als fijne huishond. We balen enorm, maar soms zit het mee, en soms zit het tegen..


09-2022

Al onze puppy’s hebben inmiddels een huisje gevonden.

Mailen voor een pup aanvraag heeft dus geen zin. Tenzij u interesse heeft voor ons volgende nest van Yume, wat we hopelijk volgend jaar verwachten.

Hou er rekening mee dat deze aanvragen pas in behandeling worden genomen wanneer ze ook daadwerkelijk bevallen is van haar pups.

Uiteraard mag u ons voor vragen altijd een mailtje sturen.


04-07-2022

Vandaag hebben wij een echo gehad en er zijn maar liefst 5 pups gezien! We zijn erg blij en kijken enorm uit naar de pups.

Op dit moment focussen wij ons op Jin en de rest van onze roedel, na de geboorte van de pups nemen wij contact op met geïnteresseerden.

Pup aanvragen zijn nog steeds welkom!

Ai No Jikan Go Yukiko Kensha x Yukiyama No Sumi Nagashi Go


04-06-2022

Jin is afgelopen dagen gedekt door Jikan! Het was een mooi koppeltje samen, en we hopen op een positieve echo over een aantal weken.

Vanaf dit moment nemen wij dus ook weer aanvragen aan. Lees even onder het kopje Pup Info hoe wij te werk gaan en stuur ons een mailtje!

Ai no Jikan go Yukiko Kensha x Yukiyama no Sumi Nagashi go